Thuis

Burgeon Sports Facilities Co., Limited

Bedrijfsprofiel

De Faciliteiten (Shenzhen) Co. van knopsporten, Ltd is leveranciers van een de professionele plaatsingsoplossing in China. Wij wijdden aan het leveren van kwaliteit, waarde en de dienst. De hoofden hebben meer dan 20 jaar ervarings elk betrokken bij het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop en de installatie van verscheidenheid van plaatsingsoplossing.

 

De knop specialiseert zich in intrekbaar/telescopisch plaatsingssysteem, openluchtbleachers en stadionplaatsing dat wij hebben ontworpen, gebouwd en vervaardigd. Elk deel van onze producten wordt binnenshuis ontworpen. Al ons personeel is goed-expeienced mensen. Wij gebruiken de recentste technologieën in het ontwerpen van en de modellering van onze productielijnen. Slimme technologieën die bij het front van onze industrie zijn.

 

China Burgeon Sports Facilities Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Onze aandacht aan detail, de kleine details kan een reusachtig verschil begin de dag maken. Wij bezitten onze eigen 3D modelleringstechnologieën, zodat kunnen alle nieuwe delen voorafgaand aan wordt geïntroduceerd aan untis worden veroorzaakt en worden getest. Het geeft ons de mogelijkheden flexibeler te zijn dan andere fabrikanten.

 

Niet zijn alle systemen en leveranciers hetzelfde. Wij weten het hoe te verstrekken de adapter van plaatsingsoplossingen uw behoefte en speciaal vereiste custiomized u schaaft. Verzeker u weet wat u krijgt. Wij taxeren onze reputatie, producten en klantrelaties.

 

Zich baseert op zijn aangetoonde ervaring, zal ons team door uw projecten van eerste fase van uw behoefte aan de definitieve voltooiing opvolgen.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Faciliteiten (Shenzhen) Co. van knopsporten, Ltd gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging, installeert en na de verkoopdiensten bij intrekbaar/telescopisch plaatsingssysteem, is Onze hoogste leiding geïmpliceerd op het gebied van de stadionplaatsing meer dan 20 jaar.

Het idee van de knop is dat wij kwaliteit en de dienst nooit kortingsproduct aan onze partners zullen verstrekken. met de ontwikkeling in overeenstemming te zijn diverdified de tendens van moderne sporthal en samen te komen behoeften van cliënten, leert de Knop en introduceert constant nieuwe technologieën die met traditionele methodes aan upgarde ons plaatsingssysteem combineren en maximaliseert het gebruik van ruimte, zoals onze intrekbare plaatsingssystemen. Slimme techologies zijn bij het front van onze industrie.

Bugeon heeft vele projecten wereldwijd gedaan en een goed opmerkt van onze cliënt gekregen. Wij taxeren altijd onze reputatie, producten en klantrelaties.

 

 

 

Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Knopsporten

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Burgeon Sports Facilities Co., Limited Certificaten China Burgeon Sports Facilities Co., Limited Certificaten China Burgeon Sports Facilities Co., Limited Certificaten China Burgeon Sports Facilities Co., Limited Certificaten