Thuis

Burgeon Sports Facilities Co., Limited Fabrieksreis

Certificaat
China Burgeon Sports Facilities Co., Limited certificaten
China Burgeon Sports Facilities Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
Dank u voor de onschatbare steun en de snelle reactie van Knopsporten. Uw beroep

—— Andrew Jones

Het is zeer aardig om met Knopsporten te werken. Dank voor uw goede dienst en ik waardeer werkelijk uw steun.

—— Martin Davis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Knopsporten gespecialiseerd in intrekbaar/telescopisch plaatsingssysteem, openluchtbleachers en stadionplaatsing dat wij hebben ontworpen, gebouwd en vervaardigd. Elk deel van onze producten wordt binnenshuis ontworpen. Wij gebruiken de recentste technologieën in het ontwerpen van en de modellering van onze productielijnen. Slimme technologieën die bij het front van onze industrie zijn.

  Burgeon Sports Facilities Co., Limited fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  De knopsporten verstrekken OEM/ODM en aangepaste het zetten oplossingen.

   

  Rijke Ervaring in Plaatsing Filed. De knophoofden hebben meer dan 20 jaar ervarings elk betrokken bij het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop & de installatie van een verscheidenheid van plaatsingsoplossing. Al ons personeel is goed-ervaren mensen.

  Profeesionalteam. Zich baseert op zijn aangetoonde ervaring, zal ons team door uw project van eerste fase van uw behoefte aan de definitieve voltooiing opvolgen. Verzeker u weet wat u krijgt.

  Hoog - kwaliteitsproduct. Kwaliteitscontroleinspecties door de productiestadia aan al onze producten. Al product voldoet aan ENGELSE norm.

  Projectverwijzing. Meestal van onze projecta zijn in Oceanië, Midden-Oosten en Europa, zo goede kwaliteit maar aantrekkelijke prijs.

  • Burgeon Sports Facilities Co., Limited fabriek productielijn 0
 • R & D

  De knopsporten heeft een innovatief R&D-team.

  Wij bezitten onze eigen 3D modelleringstechnologieën, zodat kunnen alle nieuwe delen voorafgaand aan wordt geïntroduceerd in de eenheden worden veroorzaakt en worden getest. Samengewerkt met onderzoeksteam van de Chinese Academie van de Tak van Wetenschappenshenzhen, loste de Knop de structurele problemen van telescopische tribunes op die een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons het stille en vlotte lopen intrekbaar plaatsingssysteem maakten. En wij successufly verkregen octrooicertificaat en gingen de de EU-van certificatie Ce test over.

   

  Het knopteam geëngageerd aan het onderzoek van plaatsingsoplossingen en verrijkt voortdurend ons producrtgamma. Ons product omvat intrekbare plaatsing, stadionzetel evenals aluminiumbleahcers. Elke classificatie behandelt vele plaatsingstypes. Wij werken nog en wij geloven er één zal zijn die u interesseren.

  Burgeon Sports Facilities Co., Limited fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Burgeon Sports Facilities Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Jane

Fax: 86-755-84501390

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)